Nyckeln till framgång?

Frågan är hur man ska göra? Jag känner inte att jag har tid eller viljan att ha en egen häst, jag personligen är inte villig att offra den mängden pengar i månaden för att få rida och ha en egen häst.
Men ska det behöva vara nödvändigt för att kunna lyckas som ryttare?
Jag är supermotiverad, ödmjuk alltid villig att lära. Men man känner sig på något vis stoppad i processen..

Kommentarer
Postat av: Linda

Ska du utvecklas till max är det nog svårt att göra det utan egen häst. Går ju att vara medryttare med det är ju inte riktigt samma sak :/

Svar: Jo fast jag tror inte att man som individ har en chans i världen att bli så bra som man är kapabel till om man bara har sin egen häst att rida. Man blir inte flexibel, anpassbar eller varierande i sin ridning. Jag tror att man blir absolut Bäst på att rida sin egen häst, men verkligen känner sig vilse när man sitter upp på en ny :) Det är min styrka som ryttare iaf, att jag är väldigt flexibel och anpassbar medans jag ser mina klasskamrater kämpa med de allra lättaste hästarna bara för att de är Vana vid sin egen häst. Även om det är en tekniskt svår häst att rida så är det så inpräglat att när de får en lättare uppgift vet du inte hur de ska göra.
Klurigt! :D
None None

2012-10-21 @ 08:26:31
URL: http://xmyheart.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0