Allmänt skräp

Nu har jag kommit hem från min 4 veckors långa visit i Aneby, har ju jobbat natt som tidnigsbud. Cyklat runt som en jude i hela aneby, sprungit i alla trappuppgångar i Alla lägenhetshusen och motionerat av mig 4kg. höhöö, har ätit en jävla massa skräpmat så vet inte hur det gick till men tydligen så funkade det.
Nu sitter jag fast här ute i skogen och fettar i mig igen.. Blir ledsen på mig själv.. :)
Nu har jag iaf bara kul skit att se fram emot, ska låna hem en häst och leva livet en skvätt hade jag tänkt, det är jag fan värd!
Mamma och Jonny kommer i vart fall hem imorgon från norge, hoppas dom har köpt en massa fint till mig.. Sen på torsdag åker jag med min älskade Sofia på meeting i glommen, så ska hon rida röven av sig och jag ska stötta henne till max!
Satt här och tänkte lite och såg att jag måste fila en nagel som har valt att leva ett eget liv, fuck.
Anyways, så då kommer jag hem på söndag sen så är det lite festplaner nästavecka, sen på fredagen åker jag med mina käraste systrar och mor till Halmstad, då ska vi shoppa, röka på, dricka oss redlösa och inte minnas ett piss. Sen kommer vi hem på söndag :) skämt åå sido
Nu ska jag iaf fortsätta tvätta mina skitiga kläder och pussa på mina djur, juste. Välkomnar våran nya familjemedlem Jihad Jane, en rabiat kattjävel som försöker döda alla som kommer nära :)
Ha det toppiloppen honies, pusssipussi :)

detta saknar man ju.. <3
toja

RSS 2.0